DETAIL
【Area】 アメリカ・ノースカロライナ
【Style】 Appalachian Wild Ale with Cherries (Oak-Barrel Aged)
【ABV】 6.4%
【ML】 500
-Importer's Voice-
チェリー入りアパラチアンワイルドエール(オーク樽熟成)
Appalachian Wild Ale with Cherries (Oak-Barrel Aged)
ミーモーは、リバーベンドモルト産の地元産大麦とシリアルマッシュした地元産生小麦を使用したアパラチアンワイルドエールです。バーラップ熟成のホップで煮沸し、木製の大きなオーク・タンクで自家培養のミックス・カルチャーで発酵しています。その後、オーク樽に移し、数ヶ月の長期熟成。オークからミシガン産のモンモランシー・チェリーとバラトン・チェリーのブレンドに移し丸ごとチェリーで2ヶ月間発酵・熟成。チェリーを澱引きし、再びオークに移して熟成させる。ボトルと樽の中で自然にコンディショニングしています。
Appalachian Wild Ale brewed with local barley from Riverbend Malt House and cereal mashed local raw wheat. Boiled with burlap-aged hops. Fermented with our mixed house cultures in one of our large wooden oak tanks. Transferred into oak for months of extended aging. Transferred out of oak onto a massive amount of a meticulous blend of whole Michigan-grown montmorency and balaton cherries. Fermented and aged on the whole cherries for 2 months. Racked off the cherries and transferred back into oak for further maturation. Conditioned naturally inside the bottle and keg.
→UNTAPPD Check !!